USR cere demiterea lui Ionel Arsene: Autosuspendarea e prea puţin

0
282

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, cere demiterea lui Ionel Arsene din funcţia de preşedinte al PSD Neamţ, apreciind că autosuspendarea reprezintă “prea puţin”.

“Autosuspendarea din funcţie nu înseamnă demitere. Baronul condamnat PSD de Neamţ, Ionel Arsene, s-a autosuspendat azi din funcţia de preşedinte PSD Neamţ. E prea puţin. Ionel Arsene este condamnat în primă instanţă pentru corupţie. Este omul care a atribuit contractul de reabilitare a podului prăbuşit unei firme de casă PSD. Trebuie să dispară definitiv din viaţa politică, din fruntea Consiliului Judeţean Neamţ. Curaj, domnule Marcel Ciolacu. Demiteţi baronul din PSD”, a scris reprezentantul USR, pe Facebook.

Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei PSD Neamţ, în urma incidentului de la Luţca, unde un pod aflat în administrarea Consiliului Judeţean, ce fusese reabilitat în urmă cu câteva luni, s-a prăbuşit.

În urmă cu o săptămână, podul de la Luţca, reabilitat cu peste 7 milioane lei prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, s-a prăbuşit în timp ce pe el rulau un autocamion şi o autoutilitară.

O persoană a fost rănită uşor în urma incidentului. DNA a deschis un dosar penal in rem ca urmare a acestui incident. De asemenea, IPJ Neamţ are în lucru două dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă, iar altul pentru abuz în serviciu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here