USR Craiova : Deschideti bazinul de inot de la C.N. Carol I

0
151

„În ciuda felicitărilor nesfârșite ale politicienilor puterii pentru David Popovici, susținerea performanței viitoarelor generații nu este o prioritate pentru ei.
Bazinul de înot al Colegiului Național „Carol I” din Craiova a fost inaugurat pe 16 ianuarie 2020. De la momentul inaugurării cu mult fast și până în prezent, bazinul de înot nu a fost folosit nici măcar o dată.

Motivul este unul clasic: cele 10 posturi necesare bunei funcționări a bazinului de înot sunt blocate.
Din 2020 cand a fost inaugurat bazinul, s-au făcut peste 27.000 de angajări la stat, însă coaliția incompetenței PSD-PNL nu găsește fonduri pentru 10 angajați care ar avea o contribuție reală la performanța sportivă din Craiova și țară.

Investiția de peste 2.000.000 lei din Craiova stă de 2 ani de zile nefolosită. Elevii care doresc să facă înot pot doar să-l admire de la exterior, șansele să mai apară un David Popovici al generatiilor viitoare fiind din ce în ce mai mici.”, mentioneaza USR Craiova pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here