USR : Olguța Vasilescu pregătește un tun de 25 milioane euro din banii craiovenilor pentru întreținerea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco. USR se va opune categoric încheierii contractului

1
296

„Primarul Olguța Vasilescu vrea să încheie un contract de 25 mil. euro, cu o firmă apropiată PSD, pentru întreținerea gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco, pe o perioadă de 4 ani.
Aceeași firmă a câștigat licitația pentru întreținerea gazonului de pe Arena Națională în 2019 pentru suma de patru mil. euro pe patru ani, adică un mil. euro pe an.

Pe scurt, Primăria Craiova este dispusă să plătească o sumă de șase ori mai mare, adică peste șase mil. euro pe an, pentru întreținerea unei suprafețe de gazon similare cu cea de pe Arena Națională.
USR se va opune încheierii acestui contract.
“Din acești bani s-ar putea asfalta 30 km de străzi sau s-ar putea construi de la zero Spitalul de Pediatrie!
Doamna primar Olguța Vasilescu trebuie să ofere explicații cetățenilor Craiovei pentru ”oportunitatea” cheltuirii sumei de 25 mil. euro din taxele și impozitele plătite de noi toți.

USR se va opune categoric încheierii unui astfel de contract, menit să sărăcească definitiv acest oraș având în vedere că suma de șase mil. euro reprezintă peste jumătate din bugetul anual dedicat investițiilor, buget oricum extrem de firav și precar!”, a declarat Cezar Drăgoescu, președinte USR Dolj și consilier local USR Craiova.
La licitație s-a înscris până acum o singură firmă, Sports Fields, cu strânse legături cu PSD. Aceeași firmă a câștigat în luna august 2022 și licitația de schimbare a gazonului de pe stadionul Ion Oblemenco, în valoare de 600.000 Euro.
Practic, pe craioveni i-ar costa de zece ori mai puțin să schimbe gazonul în fiecare an decât să fie încheiat un contract cadru pentru întreținerea acestuia în valoare de șase mil. euro pe an.

Primarul Olguța Vasilescu trebuie să dea explicații tuturor pentru ”oportunitatea” cheltuirii sumei de 25 mil. euro din taxele și impozitele plătite de toți craiovenii.”, se arată în comunicatul USR Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here