USR PLUS promoveaza oameni noi si tineri! La 28 ani, avocatul Iustin Dumitrescu este noul subprefect al judetului Dolj!

0
43

PLUS și-a numit miercuri o parte dintre prefecții și subprefecții care îi revin potrivit algoritmului stabilit cu USR, urmând ca pe restul să îi numească în perioada următoare, până cel târziu pe 8 martie.

USR și PLUS au decis să își împartă cei 14 prefecți care revin alianței potrivit unui raport de 2 la 1, aceeași regulă fiind păstrată și în privința subprefecților.

Astfel, USR va numi nouă din cei 14 prefecți care revin alianței, în vreme ce PLUS va numi restul de 5.

De asemenea, 20 dintre subprefecți vor reveni USR, iar ceilalți opt vor fi numiți de PLUS

La 28 ani, Iustin Dumitrescu este noul subprefect al judetului Dolj!

Iustin Dumitrescu este avocat stagiar în cadrul Baroului Dolj, fiind absolvent al Facultății de Drept și al unui masterat de Drept Privat în cadrul Universității din București.

După absolvirea studiilor universitare, a promovat examenul de avocat în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și a cel de definitivat în profesia de Consilier Juridic în cadrul Colegiul Consilierilor Juridici Dolj.

Iustin Dumitrescu a ocupat funcția de consilier juridic în cadrul mai multor firme, fiind de asemenea avocat stagiar colaborator în cadrul unui cabinet de avocat.

Iustin Dumitrescu este membru PLUS Dolj din 2019.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here