USRPlus Dolj : Proiectul containerelor îngropate din Craiova este încă nefinalizat.

0
227

USRPlus Dolj aduce in discutie o problema cu care se confrunta craiovenii . Situatia gunoiului dar si a containerele ingropate nefunctionale sunt expuse pe pagina de socializare.

„În octombrie 2019, administrația locală și județeană făceau inaugurarea containerelor îngropate în Craiova. Tipic PSD: inaugurau proiecte nefinalizate.
Deși trebuia să fie gata la final de 2019, conform promisiunilor de atunci, după doi ani de zile, proiectul este încă nerealizat, constructorul a dat în judecată Consiliul Județean Dolj, iar craiovenii nu au unde să facă colectarea selectivă.

Ceea ce am scris acum doi ani este valabil și acum și demonstrează incompetența administrației PSD:
”…Istoria se repetă și de această dată. După ani de zile de întârzieri în implementarea acestui proiect privind colectarea deșeurilor în Craiova și Dolj, edilii PSD au descins în cartierul 1 Mai și au inaugurat 4 containere de gunoi îngropate. 4 containere din cele 759 prevăzute în proiect, și acestea sunt doar o parte din proiect. Oamenii au venit să arunce gunoiul, așa cum e normal după inaugurare, numai că cele 4 containere erau închise. De ce? Evident, proiectul nu este gata. Nu contează când va fi finalizat, PSD a mai bifat o inaugurare, în timp ce gunoiul din pubele este neridicat cu săptămânile.
Acest lucru se întâmplă de 30 de ani de guvernare PSD. Nu s-a făcut mai nimic pentru Craiova și județ. Proiectele cu adevărat importante lipsesc, iar cele câteva începute trenează de ani de zile și din când în când se mai face o inaugurare în prag de alegeri”

Având în vederea modul cum lucrează administrația PSD, ne așteptăm în 2024, când vor fi următoarele alegeri, la încă o inaugurare a containerelor îngropate.” se mentioneaza pe pagina USRPlus Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here