Valcea : JANDARM MORT DUPĂ CE S-A ARUNCAT DE LA BALCON

0
67

Zi neagră pentru Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Vâlcea. Unul dintre angajaţii instituţiei a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod şocant. Jandarmul în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia din cauza unor probleme de sănătate. Este al doilea jandarm din Vâlcea care s-a sinucis, din 2018 şi până acum. Atenţie urmează informaţii şi imagini care vă pot influenţa emoţional!

Toader Petre Marius era subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea, iar în ultima perioadă executa doar misiuni de pază a unor obiective din judeţ. Jandarmul  suferea de sindrom anxios depresiv, motiv pentru care a fost internat la Psihiatrie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în luna august. Vecinii povestesc că acesta a mai avut tentative de sinucidere, dar a fost împiedicat în ultimul moment de apropiaţi. Problemele ar fi apărut după ce jandarmul a aflat că tatăl său este bolnav. În această dimineaţă, subofiţerul a profitat de faptul că soţia era la serviciu, iar copilul dormea, şi s-a aruncat de pe balcon, de la etajul 5 al apartamentului în care locuia, din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea susţin că subofiţerul nu avea probleme la serviciu şi că a trecut cu brio toate testările psihologice.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au deschis un dosar penal şi efectuează investigaţii pentru moarte suspectă. Toader Petre Marius este al doilea jandarm din Vâlcea care se sinucide în ultimii doi ani. În 2018, un alt angajat din Jandarmeria Vâlcea s-a sinucis după o misiune în Afganistan. Cu doar câteva luni înainte, ofiţerul fusese premiat de preşedintele Poloniei pentru modul în care a executat misiunea NATO.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here