Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române : Fiecare persoană va avea propriul cod poștal

0
180

Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, a anunțat schimbări majore cu privire la codurile poștale într-un interviu la Radio România Actualități.

“Serviciul poştal modern trebuie să aibă câteva elemente. În primul rând, trebuie să fie rapid. În al doilea rând, trebuie să fie convenabil. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să fie customizat pe nevoile oamenilor. Vă mai spun un lucru, noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă poştaşul să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare”, a declarat Valentin Ştefan.

Poșta Română a împlinit 160 de ani de la înființare și lansează cu această ocazie un nou proces de modernizare a serviciului poștal românesc. Atenția este îndreptată spre angajați, dar și spre calitatea serviciilor, iar, în plus, pentru cei interesați, aniversarea Poștei este marcată inclusiv printr-un NFT, considerat un nou trend în lumea poștală, informează romania-actualitati.ro.

“Încercăm să ne păstrăm portofoliul așa cum este acum, dar încercăm să-l modernizăm. Înseamnă că vom implementa o rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor. În următorii 10 ani 15 mii de angajați vor atinge vârsta pensionarii. Deci, vrând-nevrând trebuie să pregătim schimbul de generații în companie și trebuie să pregătim Poșta pentru noile generații. Şi aici cred că sunt trei lucruri simple pe care trebuie să le facem. O dată, să avem salarii competitive. În al doilea rând, trebuie să avem condiţii de lucru moderne. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să facem lucrul la Poşta Română o chestiune de mândrie, cu care orice angajat să se mândrească.”, a declarat directorul general al Poştei Române.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here