Valeriu Gheorghiță, despre derpajele senatoarei Șoșoacă privind vaccinarea: „Alte state nu au astfel de personaje și cred că asta face diferența”

0
226
49 / 100

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a comentat duminică în emisiunea Selectiv,la B1TV, moderată de Dan Bucura, derapajele senatoarei Diana Șoșoacă și a campaniei împotriva vaccinării anti-COVID-19.

Acesta a precizat că astfel de personaje nu eistă în alte state cu o campanie de vaccinare de succes:

„Nu au, și asta cred că este un lucru care face diferența. Din aceleași informări pe care le-am primit cel puțin în spațiul public, radio-difuzorii nu au astfel de invitați. Nu faci decât să îi dai suplimentar o autoritate și faci ca informațiile să aungă la milioane de persoane ceea ce este regretabil”, a declarat Valeriu Gheorghiță”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Acesta a precizat că este o problemă de siguranță națională campaniile de dezinformare:

„Este o problemă de sănătate publică și aș îndrăzni să spun că este o problemă de siguranță națională. Tocmai de aceea trebuie să fim foarte precauți, în momentul în care dăm autoritate unor persoane care nu au expertiza necesară ă vorbească pe teme atât de sensibile.

În perioada pandemiei am observat cu toții că fenomenul de dezinformare a fost amploare foarte mult și începând de la măsurile nefarmaceutice, de la purtarea măștii d eprotecție, au fost multe discuții despre importanța respectării măsurilor igenico sanitare, lucruri banale care țin de educația noastră sanitară”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here