VELODROMUL DIN PARCUL NICOLAE ROMANESCU ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU KARTURI ELECTRICE

0
161

De miercuri, 14 septembrie, ora 13.00, iubitorii sporturilor cu motor vor putea pilota karturi electrice, la Velodrom, pe primele circuite realizate în Craiova și dedicate monoposturilor.

Amenajate cu sprijinul Primăriei Craiova, pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu, circuitele de karting electric sunt special concepute pentru a oferi piloților o experiență unică, în condiții de deplină siguranță.

Activitățile vor fi disponibile publicului larg, atât pentru adulți cât și pentru copii, începând cu vârsta de 7 ani, care își vor putea testa abilitățile de piloți pe autovehicule electrice. Karturile au fost realizate de cinci studenți craioveni, care au aplicat pentru o finanțare de 50.000 de euro în cadrul unui proiect realizat sub egida Centrului de Resurse și Angajament Ford Craiova, în parteneriat cu Primăria Craiova și finanțat de Ford Motor Company. Cu suma obținută, studenții au achiziționat componentele, au configurat softul special conceput și au asamblat 15 karturi electrice personalizate, în funcție de fiecare utilizator în parte.

Activitatea de karting va fi împărțită în trei grupe de vârstă – adulți, minori între 15 și 18 ani și între 7 și 14 ani și se va desfășura conform regulamentului aprobat de către Consiliul Local Municipal Craiova.

tarife

Centrul de Resurse și Angajament Ford (CRAF) a fost creat în 2015 și este rezultatul colaborării dintre Primăria Municipiului Craiova, Ford Motor Company Fund și Asociația Pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL).

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here