Veste bună pentru Băileşti! Guvernul Nicolae Ciucă a aprobat 24 de milioane de euro pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale!

0
272

Primele proiecte pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, în valoare totală de 3.854.583.847,09 lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, au fost aprobate astăzi de Ministerul Dezvoltării.

“Județul Dolj se evidențiază printr-o investiție majoră, de peste 119 milioane de lei (24 milioane de euro), pentru înființarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în municipiul Băileşti. Obiectivele programului vizează dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, pentru a asigura acest serviciu de bază pentru cetățenii care nu sunt racordați la rețea.

O contribuție importantă pentru înfiinţarea acestei rețele în municipiul Băileşti o are doamna primar interimar Amalia Năstase, a cărei implicare doresc să o salut. În urma demersurilor domniei sale, peste 17.000 de băileşteni vor beneficia, prin această investiţie, de îmbunătăţirea condiţiilor de trai.

Sunt pași importanți care se fac în direcția dezvoltării comunităților locale, prin proiecte viabile și eficiente şi reprezintă totodată un demers pentru valorificarea resurselor pe care România le are la dispoziţie. Extinderea rețelelor de gaze naturale la nivelul fiecărei gospodării constituie un angajament al Partidului Naţional Liberal, iar branșarea familiilor din Dolj la rețeaua de gaze este o prioritate pentru filiala noastră şi demonstrează, încă o dată, de ce am iniţiat şi susținut atât de mult Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here