Viceprimarul Răzvan Diaconu a semnat contractul de finanțare pentru Pasajul Electroputere

0
194

Viceprimarul Răzvan Diaconu a fost azi la Bucuresti unde a semnat contractul de finanțare pentru Pasajul Electroputere, pe programul Anghel Saligny.
Contractul de execuție lucrări a fost deja atribuit de Primăria Craiova executantului Domarcons, cu o valoare de 5,5 milioane lei cu TVA.
“Se reabilitează scările laterale, sunt lucrări la structura de rezistență conform expertizei tehnice, lucrări la culee, lucrări la suprastructură (carosabil și trotuare), reabilitare balustrăzi”, a mentionat Lia Olguta Vasilescu.

“Viceprimarul Răzvan Diaconu a semnat, la București, contractul de finanțare pentru Pasajul Electroputere, pe programul Anghel Saligny.
Contractul de execuție lucrări a fost deja atribuit de Primăria Craiova executantului Domarcons, cu o valoare de 5,5 milioane lei cu TVA. În aceste zile se constituie garanția de buna execuție și se va da ordin de începere lucrări.
Se reabilitează scările laterale, sunt lucrări la structura de rezistență conform expertizei tehnice, lucrări la culee, lucrări la suprastructură (carosabil și trotuare), reabilitare balustrăzi etc. Am solicitat proiectantului să schimbăm gardul de autostradă care este acum pe pasaj, urmând să avem unul estetic, care să devină chiar punct de atracție.”,a scris Lia Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.
311829315 622528832874616 3594262763400314701 n

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here