Victor Naicu : Chiar imi doresc foarte mult sa ne calificam dar trebuie sa recunoastem diferenta de valoare dintre cele doua echipe

0
72

Casa Fotbalului a gazduit tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2021-2022.
Jocurile din sferturile Cupei României vor avea loc pe 1 decembrie, de la ora 13:30, cu exceptia meciurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.
ACSO Filiasi intalneste in sferturile de finala CSU Craiova.

Am discutat despre partida din Sferturile de finala cu antrenorul echipei ACSO Filiasi, Victor Naicu.
„Am avut neșansa la tragerea la sorti dar pana la urma cred ca este foarte important pentru jucători sa întâlnească o echipa de nivel superior și sa-și măsoare forțele cu o echipa buna. Trebuie sa fim realiști și sa recunoaștem ca CSU Craiova nu este echipa de la Arad iar noi avem deja 2 jucători pe care nu ne putem baza. Asta nu înseamna ca nu vom face tot ce ne sta în putința sa ne calificam dar totuși trebuie sa recunoaștem ca este o diferența de valoare intre cele doua echipe.” ne-a declarat Victor Naicu despre următoarea partida din Cupa ROMÂNIEI.

„La campionat lucrurile erau complicate si inainte, din pacate sunt si acum dar cu un parcurs constant eu cred ca fara probleme putem prinde primele 4 locuri. In 4-5 zile cat am petrecut cu ei stiu ca este un lot valoros.
Individual daca ii luam pe fiecare in parte este o echipa valoroasa doar ca aceasta valoare trebuie transpusa si in teren. Sper sa aratam in campionat ce am aratat si in Cupa Romaniei pentru ca doar acolo si-au aratat adevarata valoare.
Cupa ia uzat si au acuzat o stare de oboseala dar eu zic ca adevarata valoare trebuie sa si-o arate in campionat pentru ca au valoare dar trebuie tot timpul pus in practica. Nu trebuie aratata doar cand joci la TV.” a continuat Victor Naicu despre situatia echipei in campionat.

La final Victor Naicu a transmis un mesaj locuitorilor din Filiasi: „Nu facem de ras orasul Filiasi si vreau sa iesim cu fruntea sus daca va fii sa iesim din aceasta competitie. Pentru mine este important si cum pierzi. Daca va fii sa pierdem in Cupa, trebuie sa pierdem la mare lupta si pana la urma cupa este competitia surprizelor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here