Victor Naicu , Cosmin Calu si Alin Pencea – declaratii dupa finalul partidei dintre ACSO Filiasi si Vedita Colonesti

0
328

Revelatia sezonului trecut al Cupei Romaniei, ACSO Filiasi a avut azi programat meciul impotriva echipei Vedita Colonesti.
Coincidenta sau nu, cele 2 echipe s-au intalnit si sezonul trecut dar partida a fost una foarte echilibrata si a fost nevoie de loviturile de departajare unde ACSO Filiasi a castigat.

ACSO Filiasi a castigat partida de azi impotriva echipei din Colonesti iar la finalul partidei Victor Naicu , Cosmin Calu si Alin Pencea au declarat pentru pagina oficiala de facebook a clublui ACSO Filiasi.

“A fost o reeditare a inceputului de Cupa Romaniei, din punctul meu de vedere azi a plecat ca favorita pentru ca au jucat in play-off, dar consider ca am muncit destul de bine in aceasta perioada. Am inceput destul de devreme pregatirea si cred ca am castigat meritat astazi. De pe banca toate meciurile le traiesti la intesitate maxima. Eu vreau sa felicit jucatorii pentru atitudinea care au avut-o astazi. Si-au dorit sa continue in Cupa Romaniei. Moral trebuia sa castigat astazi. Nu puteam dupa parcursul de anul trecut sa iesim din primul tur.”, a declarat Victor Naicu.

Capitanul echipei ACSO Filiasi a venit la interviu alaturi de cei 2 copii .. Autorul al golului 3, Cosmin Calu este mereu sustinut de familie la fiecare meci.

“Ma bucur ca au venit in numar mare la meci. Sa vina in continuare sa ne sustina.”, a declarat Cosmin Calu.

Alin Pencea a declarat :”A fost o victorie muncita. Dupa aspectul jocului se vede ca mai avem de lucru . Este primul meci oficial si cred ca dupa 2-3 etape jocul va arata altfel. Eu impreuna cu baietii si tot staful vom face tot ce ne sta in putinta sa trecem cat mai multe tururi in aceasta competitie si de ce nu sa aducem la Filiasi o echipa de traditie.”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here