Victor Naicu, despre victoria echipei ACSO Filiasi impotriva liderului : Consider că este o victorie muncită și meritată pe deplin.

0
224

ACSO Filiași a învins categoric pe Gilortul Târgu Cărbuneşti, scor 3-0, vineri, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 5 a seriei 7 din Liga 3.

Formația pregătită de Victor Naicu a deținut inițiativa în prima parte a jocului și a intrat la cabine cu un avantaj de 2-0, după golurile marcate de Ionuț Călin (27), Andrei Paliu (41). În partea a doua a înscris și Cătălin Manolache, în minutul 74, care a închis tabela, după mai multe ocazii care nu și-au atins ținta.

„Știam că ne așteaptă un meci greu. Este unul din cele trei jocuri foarte grele care le am mai dat in această perioadă, două le-am câștigat, unu l-am pierdut la Deva. Îmi pare bine pentru jucători și vreau ii felicit pentru că au reacționat foarte bine după înfrângerea suferită etapa trecută. Știam că nu aceea este valoarea lor.
Vreau să felicit echipa adversă și în special pe Alex Stoica pentru performanțele pe care le-au realizat până acum prin echipa de pe primul loc. Și nu întâmplător sunt acolo. În continuare vreau să ne pregătim la fel de bine și să ne continuăm parcursul, să legăm mai multe victorii pentru a rămâne acolo sus in clasament.
Aș vrea să menționez întreg grupul de jucători, ambiția lor, dăruirea care au avut-o de la ambiția de a arăta că a fost doar un simplu accident, meciul din etapa trecută. Consider că este o victorie muncită și meritată pe deplin.”, a declarat Victor Naicu la finalul partidei pentru pagina clublui ACSO Filiasi.

Gabi Matei si Andrei Paliu au raspuns si ei la finalul partidei ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here