Video : „Bombe cad”, noua piesă Vama, inspirată de război.

0
144

Vama și-a obișnuit fanii cu piese cu mesaj și substanță, în care fiecare vers recitat spune o poveste, o durere sau o bucurie. Este cazul și cu “Bombe cad”, cea mai recentă piesă marca Vama. Tematica abordată capătă și mai mult sens în contextul actual al lumii.

Piesa a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Iustin Surpanelu, membrii trupei Vama fiind personajele principale ale poveștii vizuale.

“Ultimele luni ne-au inspirat acest cântec. L-am făcut repede și cu bucurie, deși evenimentele care l-au născut nu sunt deloc o bucurie, ci mai degrabă o tragedie a umanității care se repetă peste tot în lume. Dar, cumva, iubirea iese deasupra, ca uleiul. Chiar dacă bombe cad”, este mesajul transmis de trupa Vama.

„Pentru cei care dormeați aseară, când am lansat cântecul ăsta”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă, fondatorul trupei Vama, după ce melodia a fost lansată în noaptea de luni spre marți.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here