VIDEO. Botez cu sute de invitaţi, într-o comună din Dolj. Poliţiştii au aplicat amenzi

0
111

Un bărbat din Craiova a fost amendat, noaptea trecută, după ce poliţiştii au depistat că a organizat botezul fiului său, fără să respecte măsura privind numărul de invitaţi.

Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Gherceşti, anunţă IPJ Dolj.

“În cursul nopţii trecute, poliţişti din cadrul Secței 5 Poliție Rurală Pielești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un restaurant din comuna Ghercești, are loc o petrecere fără respectarea prevederilor Legii 55/2020. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești, Secțiilor 1-6 Poliţie Craiova, Biroul Rutier, Serviciul Rutier și o grupă SAS DOLJ, care au stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a organizat botezul fiului său, la petrecere participând un număr de persoane peste limita legal admisă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Organizatorul a fost amendat cu 2.000 de lei.

Totodată, întrucât petrecerea a continuat și după ora 02.00, poliţiştii vor sesiza reprezentanţii ITM Dolj, pentru a dispune măsurile legale față de administratorul societății.

Sursa Reporter24

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here