Video : Cantitati de pet-uri, gunoaie si crengi aduse de viitura pe Raul Oltet

0
10

In Bals, Olt, cursul raului Oltet s-a blocat din cauza cantitatii uriase de gunoaie aduse de viitura. A fost nevoie de interventia mai multor utilaje, care sa indeparteze gunoaiele astfel incat apa sa nu intre in oras.

Potrivit Primariei Bals, a fost o interventie de urgenta. Toate acele deseuri au ajuns in zona Podului de Fier venind de pe tot cursului Oltetului, chiar din Valcea. S-a intervenit pentru ca riscau sa blocheze zona, scrie presa locala, euroolteniainfo.com.

Imagini incredibile! Raul Oltet, acoperit de crengi si pet-uri aduse de viituri

Primarul din Bals, Madalin Teodosescu s-a aflat in urma cu scurt timp pe malul raului Oltet, unde mai multe utilaje incercau sa curete apele de tonele de gunoi si crengi aduse de viituri.

Imaginile vorbesc de la sine si arata cum suprafata raului este pur si simplu acoperita de crengi si de pet-uri.

Cantitati de pet-uri, gunoaie si crengi aduse de viitura pe Raul Oltet
Cantitati de pet-uri, gunoaie si crengi aduse de viitura pe Raul Oltet

Potrivit celor din Primaria Bals, a fost o interventie de urgenta. Toate acele deseuri au ajuns in zona Podului de Fier venind de pe tot cursului Oltetului, chiar din Valcea. S-a intervenit pentru ca riscau sa blocheze zona, ceea ce ar fi incurcat constructorii care lucreaza la Drumul Expres.

Citeste si ...  Continua investitiile in Bals . O sala de sport cu 180 de locuri se va construi in Bals !
Primarul din Bals, Madalin Teodosescu
Primarul din Bals, Madalin Teodosescu

Primarul din Bals a supravegheat curatarea raului si, cel mai probabil, s-a intristat si el de lipsa de educatie in ceea ce priveste protectia mediului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here