VIDEO – Cocaină în peruci, ultima găselniță a traficanților de droguri

0
240

Două columbiene au fost arestate, vineri, pe aeroportul internaţional Tocumen, din Panama, în timp ce încercau să plece în Spania având cocaină ascunsă în perucile pe care le purtau, a anunţat biroul procurorului general al ţării din America Centrală, potrivit AFP.

Procurorul Xiomara Rodriguez a anunţat iniţial arestarea unei columbiene care urma să plece la Madrid. Femeia a fost chestionată de poliţie la aeroport după ce coafura ei a trezit suspiciuni. După o scanare, poliţiştii au descoperit că suspecta avea comprimate de droguri ataşate de cap, între părul natural şi perucă. Femeia avea sub perucă “68 de ambalaje cilindrice negre care conţineau pudră albă”.

Este vorba de o metodă inedită de trafic în Panama, a precizat procurorul într-un filmuleţ postat pe Twitter.

Câteva ore mai târziu, procurorii au anunţat că a fost arestată încă o femeie. Aceasta avea 67 de ambalaje cu droguri ascunse sub perucă. Şi ea urma să plece în Spania.

Panama este principala cale de intrare în America Centrală a drogurilor provenite din America de Sud, în special din Columbia.

Autorităţile din America Centrală au semnalat o creştere semnificativă a traficului de droguri către Europa, în special prin porturi din Caraibe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here