Video : Cum functioneaza canalizarea din Podari . Afla unde Angajatii Companiei de Apa Oltenia arunca resturile menajere

0
4

Canalizarea comunei Podari a cedat de ceva timp iar autoritatile nu fac absolut nimic in acest sens .. Fiind sezonul cald , mirosul in comuna Podari a devenit insuportabil iar asta din cauza canalizarii .. Imaginile demonstreaza cum functioneaza canalizarea din Podari

De mentionat este faptul ca o parte din fanatanile din comuna nu au apa potabila , locuitorii au facut analize la apa din fantani iar rezultatele arata ca apa nu este potabila din cauza canalizarii ..

Neregulile nu sunt doar in privinta canalizarii . Avem imagini cum se arunca resturile menajere . Poate institutiile statului se sesizeaza si in acest caz pentru ca este abuz foarte mare ..

Angajatii Companiei de Apa Oltenia arunca resturile menajere in Jiu .. nu in locurile special amenajate .. Poate Garda de Mediu Dolj vede aceste imagini si ia masurile necesare ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Transport agabaritic pe ruta Calafat Pod PTF – Podari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here