Video : George Simion – Balaurul din curte de la Digi24!

0
234

Liderul partidului extremist AUR a încercat să intre în sediu, dar a fost dat afară de paznici. El a acuzat Digi24 că nu îi dă tribună și a jignit un angajat: ”Nesimțitule!”

George Simion, președintele partidului extremist AUR, a încercat miercuri seară să intre în sediul televiziunii Digi24, dar a fost respins de paznicii postului, potrivit imaginilor transmise de acesta pe Facebook. După ce mai multe echipaje de poliție au venit, fiind chemate de angajații Digi24, Simion a fost condus în afara curții televiziunii.

Simion a cerut să fie primit în sediul televiziunii pentru a-și spune punctul de vedere legat de declarațiile ministrului Energiei, Virgil Popescu, care într-o emisiune la Digi24 a spus că AUR urmărește interesele Rusiei.

Doi agenți de pază l-au acuzat pe Simion că a forțat intrarea în sediu și au chemat poliția. Ei i-au cerut lui Simion să iasă din curte, pentru că e proprietate privată. Simion a refuzat să părăsească incinta în primă fază, dar după sosirea polițiștilor a ieșit pe stradă.

”Autoritățile statului sunt la dispoziția Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, a spus Simion.

Simion a urlat la un angajat al postului care nu l-a lăsat să intre în sediu și i-a strigat ”Nesimțitule! Ia mâna de pe mine”.

Angajatul Digi24 nu s-a intimidat și i-a refuzat lui Simion accesul în clădire: ”Nu mai țipa că nu mă intimidezi!”.


STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here