Video : Iancu Alin Ionut – Tancul a obtinut prima sa victorie in box prin KO la debutul in boxul profesionist!

0
201

A fost spectacol total in gala Boxing Fighting Championship de la Timisoara!
Iancu Alin Ionut a debutat cu o victorie spectaculoasa in box. Tancul l-a infurntat in gala care s-a desfasurat la Timisoara pe moldoveanul Ion Puiu.

Prima repriza i-a apartinut moldoveanului, care parea ca se indreapta catre o victorie facila in aceasta seara. In repriza secunda , Tancul a dat drumul la brate in incercarea de a echilibra partida.

Spre finalul reprizei secunde, Iancu Alin Ionut a prins cateva lovituri in plin, care l-au zdruncinat serios pe moldovean, care, insa, nu dadea semne ca vrea sa renunte la lupta in ciuda faptului ca abia se mai tinea pe picioare.

Dupa o serie buna de lovituri, Iancu Alin Ionut a trimis un croseu de dreapta in figura adversarului, dar acesta a ramas, din nou, pe picioare, sprijinindu-se pe corzi. Au urmat cateva secunde de confuzie in care cei doi nu si-au schimbat pumni din cauza ca moldoveanul parea complet naucit. Cu 19 secunde inainte de finalul reprizei secunde, indemnat de la margine, Tancul i-a aplicat un croseu devastator adversarului si l-a trimis la pamant.

Astfel, Iancu Alin Ionut – Tancul a obtinut prima sa victorie in box, prin KO.

Iancu Alin Ionut si Ionut Puca
Iancu Alin Ionut si Ionut Puca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here