VIDEO Imagini din dronă: Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești este în plină construcție

0
59

Lucrarile la Drumul expres Craiova-Pitesti continua .. CNAIR a prezentat unele imagini din drona .

„Imagini de astăzi de pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești, Tronsonul 2, Loturile 1 și 2, Constructor Asocierea SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – SC Consitrans SRL”, a scris pe pagina oficială de Facebook Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Tronsonul 2 cu cele două loturi ale sale are o lungime de 39,85 km și va ocoli și orașele Balș și Slatina. Contractul cu asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Consitrans SRL a fost semnat la final de 2018 pentru circa 309 milioane de euro.

Contractul are termen 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuție, lucrările demarând în primăvara lui 2019.Celălalt tronson contractat din drumul expres de circa 121 de km este Tronsonul 1 (17,7 km), care este executat de către italienii de la Tirrena Scavi pentru circa 76 de milioane de euro.

Tronsoanele 3 și 4 sunt încă în licitație, au o valoare estimată de circa 400 de milioane de euro și au generat un interes mare în rândul firmelor de construcție, în special pentru multe firme și asocieri din Turcia sau China.
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here