VIDEO Maia Sandu, prima reacţie după câştigarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova

0
38

Candidatul PAS Maia Sandu a declarat că cetățenii trebuie să fie liniștiți și să-și păstreze calmul până când va fi afișat rezultatul alegerilor. În același timp Maia Sandu a mulțumit tuturor cetățenilor pentru partimciparea masivă la vot.

„Din păcate instituțiile statului nu s-au ridicapt la nivelul așteptărilor acestor alegeri. CEC a închis ochii la ilegalitățile comise. În plus nu a dat suficiente buletine de vot la secțiile unde era prezent un număr mare de votanți. De asemenea Poliția și Procuratura a închis ochii la frauda masivă. Cu toate acestea prezența la vot a fost mare. Le vom arăta că corupția trebuie să fie extirpată”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit celor două exit-poll-uri efectuate în ziua alegerilor, Maia Sandu a câştigat turul II al alegerilor prezidenţiale, cu un avans de peste 10% în faţa preşedintelui în exerciţiu, Igor Dodon.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here