VIDEO : Scene violente într-o gospodărie din județul Dolj.

0
201

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii doljeni, după ce vineri seara, în comuna Goiești din județul Dolj mai multe persoane au fost implicate într-un scandal.
Totul a pornit după ce proprietarul gospodăriei, unde au intrat bărbații, a filmat cum aceștia din urmă au aruncat moloz pe un teren din apropierea locuinței respective.

La aproximativ 40 de minute după acest moment, victima spune că s-a trezit cu alți doi bărbați în curtea sa.

Scenele de violență au fost surprinse de sistemul video amplasat în gospodărie.

Și Poliția a fost sesizată în acest caz, doi bărbați fiind cei care au semnalat cele petrecute.

Cei implicați în scandal au ajuns și la spital, dar nu a rămas nimeni internat.

„Polițiști din cadrul Postului de Politie Goieşti au fost sesizati prin plângere de către doi bărbați de 33 și 31 de ani, din comuna Goiești cu privire la faptul că, noaptea trecută, un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, a intrat în curtea imobilului bărbatului de 33 de ani, a distrus poarta de la curtea locuinței și ulterior l-a lovit pe acesta cu mai multe pietre în zona piciorului stâng, iar pe bărbatul de 31 de ani, cu un lemn în zona brațului. Totodată, cei doi bărbați au sesizat faptul că au fost amenintati cu acte de violență de tânărul în cauză și de tatăl acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovirea sau alte violente și amenințare.

Cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare sa fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Sursa Reporter24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here