Video : Steagul Ucrainei a apărut pe Ambasada Rusiei din Washington.

0
111

Pe clădirea celei mai mari ambasade a Rusiei, ambasada de la Washington, a fost proiectat steagul Ucrainei.

Un operator al instituției diplomatice rusești a petrecut aproape patru ore încercând, fără succes, să eclipseze două steaguri enorme albastre și galbene proiectate pe peretele din afara ambasadei. Ofițerii Serviciilor Secrete au urmărit cum protestatarii de peste drum manevrau cu atenție steagurile, într-un efort de a fi cât mai „intruzivi și invazivi” pentru ocupanții ambasadei, a spus Wittes. Pentru acest gest, activiștii au instalat 14 lumini, patru generatoare de gaz etc. În total, au fost folosite echipamente de 10.000 de dolari.

Activiștii americani au proiectat steagul ucrainean pe clădirea Ambasadei Rusiei. Instituția diplomatică a fost acoperită cu dungile albe, roșii și albastre ale drapelului Rusiei, apoi a apărut micul steag ucrainean. Se pare că personalul s-a grăbit să înlăture proiecția cu un reflector alb și atunci lucrurile au devenit amuzante.

Un videoclip apărut pe rețelele sociale arată proiecția pro-Ucraina mișcându-se în jurul clădirii, în timp ce lumina reflectoarelor rusești pare să o urmărească. A ajuns să arate ca un joc de-a șoarecele și pisica, emblematic pentru lupta Rusiei de a distruge Ucraina.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here