Video viral : O reporteriță a avut șocul vieții ei – Lovită peste fund în Live de cei intervievați

0
456

A avut o ”surpriză” atunci când a dorit să ia vox-uri live de la oamenii adunați la un show ecvestru. Dar, atunci când te îmbraci cu o ţinută provocatoare şi iei interviu unor oameni aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, atragi reacţii care devin virale.

Amy Christophers (35 de ani), care lucrează pentru canalul britanic Racing TV, s-a prezentat la un reportaj cu sânii pe afară şi cu o rochie mulată pe corp. Ca şi cum această alegere vestimentară riscantă nu era de ajuns, Christophers i-a şi abordat pentru un interviu pe doi bărbaţi care, în mod evident, erau sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce asistau la o cursă de cai.

Iar ce le-a spus Christophers, practic, le-a ridicat mingea la fileu: „Aş vrea să-mi arătaţi cum călăriţi un cal… “.

Replica unuia dintre bărbaţi a venit prompt: „Eu aş vrea să te văd pe tine, călărind“. După care omul, alături de prietenul său, au ţinut să-şi şi demonstreze dorinţa printr-un gest sugestiv. Ca şi cum această scenă stânjenitoare nu era de ajuns, unul dintre bărbaţi a plesnit-o peste fund pe jurnalista Racing TV, care a rămas cu gura căscată, după cum se poate vedea mai jos:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AMY CHRISTOPHERS (@thatsportsspice)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here