Video Volodimir Zelenski, mesaj pentru politicienii de la București: Vreau să încep un dialog pentru protecția comunității românești. Viitorul este împreună

0
181

Președintele Ucrainei, a ținut, luni seara, un discurs în Parlamentul României și a ținut să spună că, după război, vrea să înceapă discuții mai ample pentru susținerea comunității românești.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat, în discursul ţinut în faţa Parlamentului României, că doreşte “un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie” minorităţilor naţionale şi comunităţii româneşti din Ucraina şi celei ucrainene din România. “Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. unt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dvs cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană”, a afirmat el.

Zelenski a afirmat că bunătatea şi susţinerea pentru refugiaţii din Ucraina reprezintă o bază pentru o apropiere şi mai mare între cele două popoare.

“Vreau să încep un dialog cu România pentru a permite întreaga protecţie minorităţilor noastre naţionale şi comunităţii româneşti din Ucraina şi celei ucrainene din România. Viitorul nostru e împreună, într-o familie europeană. Sunt convins că foarte curând voi putea să mă adresez dvs cu mulţumiri pentru întreaga susţinere, susţinerea României pentru intrarea Ucrainei în Uniunea Europeană. Vă mulţumesc foarte mult. Glorie României, glorie Ucrainei!”, şi-a încheiat el discursul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here