Vino si tu in Tabăra Măiestria Relațiilor 2024!

0
20

Asociatia Agora 2013 – Filiala Dubova organizeaza Tabăra Măiestria Relațiilor in perioada 4 – 7 Aprilie.

Acest eveniment este un ghid practic pentru cei care caută să-și îmbunătățească relațiile personale și să-și dezvolte înțelegerea asupra dinamicii interacțiunilor umane.

Este un pas important pentru cei care caută să atingă noi niveluri de armonie și satisfacție în viața lor personală și profesională.

Dacă ești în căutarea unei conexiuni mai profunde în relațiile tale, fie că ești femeie sau bărbat, fie că ești într-o relație și vrei să o faci mai plină de semnificație sau că îți dorești să construiești o relație cu adevărat specială, atunci acest program este pentru tine.

Indiferent dacă ai deja un partener sau ești în căutarea acelui suflet pereche, Măiestria Relațiilor te îndrumă pe drumul către relații mai profunde și mai autentice.

Este un curs vital pentru toți cei ce doresc să își dezvolte inteligența emoțională și să creeze legături autentice și durabile. Așadar, dacă vrei să construiești relații mai bune și să te conectezi mai profund cu cei din jurul tău, acesta este locul potrivit pentru tine!

Rezerva si tu locul la Tabara aici.

Care sunt beneficiile acestei tabere :
-Acces la Training Complet
Beneficiezi de acces complet la trainingul Maiestria Relațiilor, care include materiale informative, exerciții practice și teste pentru dezvoltarea relațiilor, autocunoaștere și inteligență emoțională.
-Activități Variate și Inedite
Te poți alătura sesiunilor de sport și meditație, seri de club, focurilor de tabără și mini-excursiei pe vârful Ciucar, oferindu-ți oportunități de socializare și aventură într-un mediu prielnic.
-Suport și Înțelegere
Vei face parte dintr-o comunitate de oameni interesați de dezvoltare personală și relaționare, unde vei putea împărtăși experiențe, învăța de la alții și primi sprijin și încurajare în călătoria ta către creștere și evoluție.
-Învățare și Dezvoltare Continuă
Prin intermediul sesiunilor interactive și a exercițiilor practice, vei avea oportunitatea să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, empatie și rezolvare a conflictelor, ceea ce îți va permite să construiești relații mai sănătoase și mai armonioase în viața ta personală și profesională.
-Cazare de Lux
Te vei bucura de o cazare confortabilă la La Vella Resort & Spa***, amplasat într-o locație pitorească, pe Clisura Dunării, unde te vei putea relaxa și te vei putea bucura de frumusețea naturală a zonei.

Speakeri la acest eveniment sunt :
Cornelia NIȚU – Speaker,Coach si Președintă Agora;
Sebastian BALA – Master Trainer si Antreprenor Start4Business.ro;
Aida PARASCAN – Maestru Reiki,Radiestezist ,Autor;
Emanuel POPA – Speaker si Coach.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.