Violeta Alexandru, imagine SURPRIZA, in toiul noptii: Se poate!

0
8

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face parada cu realizarile sale din fruntea Ministerului Muncii, publicand o imagine in toiul noptii.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru,a postat, vineri seara, pe Facebook o fotografie cu modul in care arata o arhiva din Bucuresti cand a gasit-o si cum arata acum, alaturi de un mesaj in care afirma ca ”o singura fila calcata in picioare dintr-un dosar de pensie inseamna ca am uitat sa ne pese”.

”Se poate! Arhiva din Bucuresti, cum am gasit-o si cum arata astazi. Pana acum nu i-a pasat niciunui ministru PSD”, a scris Violeta Alecandru pe Facebook.

Aceasta considera ca ”caracterul oamenilor ale caror functii poarta responsabilitati se vede dupa respectul pentru munca celorlalti”.

Violeta Alexandru, imagine SURPRIZA, in toiul noptii: Se poate!
Violeta Alexandru, imagine SURPRIZA, in toiul noptii: Se poate!

”O singura fila calcata in picioare dintr-un dosar de pensie care reprezinta o munca de o viata a unui om, inseamna ca am uitat sa ne pese. Institutiile inseamna proceduri, ierarhie, decizii, etc. dar trebuie sa insemne, in primul rand, respect pentru oameni. Munca aceasta de pus la punct arhivele va mai dura. Presupune investitii si un bun management. Dar nici sa nu va ganditi ca nu se poate. Se poate”, a mai scris Alexandru.

Citeste si ...  Coronavirus România, bilanț oficial. Noi cifre anunțate de autorități. In judetul Dolj au fost raportate 70 de cazuri

In 11 februarie, Violeta Alexandru anunta ca mare parte dintre spatiile de depozitare a documentelor la institutiile din subordine sunt neconforme, la Agentiile Judetene de Plati si Inspectie Sociala fiind vorba despre peste 50% dintre spatii.

”Facem ordine si rezolvam problemele”, afirma ministrul, care precizeaza ca este vorba despre actele oamenilor de care Statul trebuie sa aiba grija.

Anterior, Violeta Alexandru a cerut Casei Nationale de Pensii Publice, Inspectiei Muncii si ANPIS sa prezinte o situatie a conditiilor de depozitare a documentelor, dupa aparitia unor imagini cu o femeie din Constanta trimisa sa isi caute singura documentele in sediul unei institutii.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here