Violeta Alexandru o desfiinteaza pe Olguta Vasilescu!

0
24

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reactioneaza dur dupa ce a aflat ca angajatii Centrului pentru Persoane Varstnice din Craiova au fost pusi sa participe la actiuni electorale in favoarea Olgutei Vasilescu, in conditiile in care este focar de infectie in acest centru.

„Eu ma straduiesc sa profesionalizez administratia, fac eforturi sa clarific populismul PSD din Parlament ca sa se poata aplica masura stimulentului doar pentru cei care au muncit suplimentar in centrele pentru varstnici/alte categorii vulnerabile, pentru protectia lor si a beneficiarilor, in perioada de izolare preventiva la locul de munca, iar PSD – Olguta Vasilescu le cere sa intre in campanie. Cum este posibil, angajati ai Centrului de ingrijire batrani, sa nu aveti demnitate? Centru in care, din pacate, s-au si descoperit recent cazuri de Covid astfel ca prioritatea angajatilor ar trebui sa fie sa contribuie la oprirea raspandirii virusului si la restabilirea normalitatii in Centru.

Asa arata abuzul PSD si slugarnicia unor angajati din sistemul public. Nu m-ar mira sa descoperim un comportament similar si la Gabriela Firea – PSD in Bucuresti. Sunt la fel.

Categoric se poate si altfel. Cu demnitate si corectitudine – exact cum uraste PSD”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Angajatii Centrului pentru Persoane Varstnice din Craiova sunt in campanie electorala pentru PSD si Lia Olguta Vasilescu in conditiile in care centrul a devenit un focar de coronavirus, se arata intr-un material realizat de Recorder.ro.

Centrul pentru Persoane Varstnice din subordinea Primariei Craiova a raportat ieri 126 de cazuri de Covid-19, ceea ce inseamna ca mai mult de un sfert dintre beneficiarii si angajatii centrului au fost infectati. Marturiile asistentelor si ale apartinatorilor scot la iveala un management dezastruos, in care prioritatile au fost propaganda politica, taierea costurilor pentru echipamentele de protectie si musamalizarea focarului.

O parte dintre angajatii Caminului pentru Persoane Varstnice din Craiova sunt trimisi pe strazile orasului, intr-o ampla actiune de campanie electorala. Sunt dotati cu masti, manusi de unica folosinta si integrame cu Lia Olguta Vasilescu, candidatul PSD la primaria Craiovei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here