Vize de flotant facute la Calopar fara acordul proprietarilor! Peste 200 de vize facute in Calopar ..

0
85

Situatie incredibila in Calopar . Actualul primar a trecut la lucruri care tin de domeniul penal . Sunt peste 200 de vize de flotant facute in Calopar . Numarul votantilor in aceasta comuna sunt aproximativ 1400 .. 

Numarul vizelor de flotant facute pot influenta procesul electoral doar ca noi am descoperit cateva nereguli .

In satul Panaghia am discutat cu un tanar care a fost surprins cand a auzit de faptul ca la aceasta adresa locuieste altcineva ..

Am discutat cu o doamna care ne-a explicat ca nu exista altcineva cu viza de flotant la aceasta adresa..

Am reusit sa discutam cu viceprimarul comunei Calopar,Pavel Marius care ne-a declarat :”Din cate cunosc , am auzit si eu ca ar fii 200 de vize de flotant . Nu cunosc exact cine le-a facut dar vreau sa va aduc la cunostiinta ca sunt adusi oameni din Craiova,din verificarile facute de mine , in cadrul Primariei Calopar pentru ca ocup functia de  viceprimar ,am verificat si nu mi se pare normal ca persoane din Craiova sau alte localitati sa vina sa voteze in comuna noastra . Soarta comunei trebuie sa o decida cetatenii care locuiesc in Calopar nu oameni adusi din Craiova. Surprinzator a fost faptul ca din verificarile mele am gasit chiar si un prieten de al meu si anume Dimian Ionut cu toata familia , cu sotia , cu tatal si mama lui , cu viza de flotant in comuna Calopar , am inteles ca sunt inregistrati la o doamna de aici , deasupra dispensarului ,domnul Mircea Stroe ,proprietarul lanturilor ale Hotelului Helin din Craiova , Boboc Claudiu si multe alte persoane .”

O alta problema ne-a fost sesizata de cineva iar in urma unui apel telefonic, Trana Veronica ne-a declarat : „Parintii mei locuiesc la adresa din Salcuta si au primit un telefon ca la adresa lor la numarul 103 ar fi viza de flotant . Noi nu cunoastem nimic despre acest subiect , noi locuim in Sibiu ,nu avem cunostiinta despre asa ceva . Noi nu locuim la acea adresa , am fost acolo aproximativ 2-3 luni,pentru o ora sau doua ,au ridicat ceva de acolo ,cu masina niste lemne . In vara asta nici un caz nu am fost acolo , cu pandemia , anul asta in nici un caz „

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here