Vladimir Putin ar fi în comă în urma unei operații de cancer. Ce scrie presa din Ucraina despre planurile Kremlinului

0
265

Zvonurile conform cărora președintele rus Vladimir Putin este în comă după o operație nereușită de îndepărtare a unei tumori canceroase pot fi o umplutură informativă. Scopul său este să submineze credibilitatea presei care a scris despre asta și să arate că „Putin i-a întrecut pe toată lumea”.

Dacă Putin moare, Kremlinul poate lua o pauză de câteva zile, dar apoi cu siguranță vor informa despre asta. O astfel de opinie a fost exprimată de consilierul ministrului afacerilor interne al Ucrainei, Viktor Andrusiv, într-un comentariu exclusiv al OBOZREVATEL

„Mă uit la aceste reportaje de mult timp. Am informații că are cancer. Dar văd că astfel de rapoarte – fie despre comă, fie despre alte probleme de sănătate – apar în ajunul discursului public al lui Putin. Pe 17 iunie, Putin ar trebui să apară la Forumul Economic de la Sankt Petersburg cu un discurs sistematic”, a spus el.

Astfel, potrivit expertului, vorbim de o umplutură de informare deliberată, despre un fel de „operațiune informațională”, al cărei scop este subminarea credibilității tuturor mass-media care vor difuza astfel de știri. „Și apoi Putin va ieși și se va dovedi că i-a întrecut pe toată lumea”.

Potrivit lui Andrusiv, dacă Putin moare, Kremlinul nu va încerca să arate duble în locul lui sau să ascundă informații despre moarte pentru o lungă perioadă de timp.

„Dublurile nu sunt folosite de Kremlin, ci de Putin. Dacă nu există Putin, atunci nimeni nu le va folosi. Întreaga lume nu poate fi considerată idioți. Nu poți comunica cu China, India, Statele cu ajutorul dublului .nu ​​cu liderii tarilor”, a subliniat consilierul ministrului.

„Dacă Putin se îmbolnăvește, o vor ascunde, dar dacă moare, cu siguranță nu o vor ascunde. Poate că vor lua o pauză de câteva zile, apoi vor raporta cu siguranță. Nici măcar nu au făcut asta. cu liderii sovietici”, a rezumat Andrusiv.

Amintim că surse de informații OBOZREVATEL au raportat că după operația de îndepărtare a unei tumori canceroase, sănătatea lui Putin s-a deteriorat brusc. Dictatorul a intrat în comă . Kremlinul ascunde informații și rezolvă problema „tranzitului puterii”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here