Vloggerul Selly, la bacalaureat! A venit la bac cu maşina de 70.000 de euro şi …a lovit o bordură cu ea

0
70

Selly a venit la cea de-a doua probă cu o maşină de peste 70.000 de euro. A lovit şi bordura cu ea pentru că a recunoscut că …el cu şofatul nu se împacă prea bine. Adolescentul a trecut de 1 milion de euro venituri, la 18 ani Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori pe youtube.

Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012.

„Staţi aşa că eu cu vlogul sunt, cu parcatul…Eu aşa o parchez acasă”, spune vloggerul.

Toată lumea îl ştie pe Selly, renumitul vlogger. Azi a venit la cea de-a doua probă de bacalaureat cu bolodul de lux….de peste 70.000 de euro pe care abia a reuşit să îl parcheze. Chiar el a recunoscut că nu e un şofer experimentat.

„Cum a fost la proma probă? Simplu. Simplu. Şi acum? Va fi şi mai simpu după cum zic eu că dau subiectele. Ce note ce te aştepti să iei? Cred că peste 9 dar v-am zis …să vedem rezultatele”, a spus Selly.

Selly  susţine bacalaureatul la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, uan dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din municipiu.

Sursa Pro Oltenia

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here