Volei : Baietii au invins echipa din Zalau. Fetele au pierdut contra echipei Rapid Bucuresti

0
60

Voleibaliștii antrenați de Dănuț Pascu au câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat în Sala Polivalentă contra formației SCM Zalău. Scorul pe seturi a fost: 25-20, 28-30, 25-23, 25-20.

Alb-albaștrii au început cu multă determinare partida și au închis pimul set în stil de mare echipă Oaspeții au arătat în setul secund că nu a venit la Craiova doar în vizită și au pus o distanță considerabilă pe tabela de marcaj. Craiovenii au egalat situația a 15-15 și s-a mers cap la cap până setul a intrat în prelungiri. Băieții noștri au avut 3 mingi se set, dar cei care s-au bucurat până la urmă au fost oaspeții, 28-30, cu un final palpitant.

Actul al treilea a fost echilibrat, Lică & compania s-au desprins pe final și nu au mai cedat inițiativa. Al patrulea set a fost și ultimul al întâlnirii. Elevii lui Dănuț Pascu au fost mai proaspeți și și-au ținut adversarii la distanță.

Pentru formația noastră urmează meciul de pe Bega, contra formației CS UV Timișoara.

 

Înfrângere greu de digerat pentru voleibalistele de la SCM Craiova. 0-3 cu Rapid București, într-un meci în care am pornit ca din tun, 9-2 și cu o speranță o a doua victorie în campionat. Nu a fost să fie și giuleștencele au închis primul parțial cu 25-23, iar pe următoarele două mult mai repede, 25-14, 25-13.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here