Volei / Danut Pascu, despre meciul decisiv cu Dinamo : Privim cu încredere meciul de la București

0
125

Echipa de volei masculin SCM Craiova a câștigat cu scorul de 3-0 meciul disputat cu Dinamo București și a egalat situația la general în play-off-ul campionatului național Divizia A1.

La finalul jocului, Dănuț Pascu, antrenorul Craiovei, s-a arătat mândru de evoluția și devotamentul arătat de echipa sa, mulțumind totodată suporterilor prezenți la meci.

„Vreau să felicit echipa pentru ambiția, devotamentul, lupta, sacrificiul, absolut pentru tot ce au făcut astăzi. Am avut un moment de cumpănă când Tim (n.r. Tim Stöhr) a făcut entorsă, a stat aproape o rotație întreagă pe fileu și am reușit să câștigăm setul doi. Dinamo a condus în setul trei, dar am avut puterea să revenim din urmă și să câștigăm. Este o victorie mare, am spus-o că noi suntem o echipă bună, care putem scoate rezultate foarte bune și după această victorie privim cu încredere meciul de la București. Nu pot să trec cu vederea aportul publicului, care astăzi a fost fantastic, în acest campionat nu am avut niciodată o asemenea susținere, galerie organizată, le mulţumesc şi îi aștept să mai vină.”

„Este meritul jucătorilor, au înțeles că putem să facem o treabă bună, să jucăm bine și că jucăm acasă. Ne-am făcut datoria cu brio și băieții nu au mai avut momente de cădere”, a declarat la finalul partidei Dănuț Pascu.

Meciul decisiv va fi sâmbăta viitoare, la ora 18:00, în Sala Dinamo.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.