Volei : Laurențiu Lică și compania vă așteaptă la duelul împotriva campioanei României! Partida se joaca cu spectatori ..

0
163
60 / 100

Dănuț Pascu și Laurențiu Lică au prefațat meciul contra campioanei Arcada Galați în cadrul unei conferințe de presă. Cei doi își doresc victoria în fața echipei care domină voleiul românesc de ani buni, dar sunt conștienți că va fi un meci foarte greu.

„Este cel mai important meci pentru noi. Nu cred că mai este cazul să prezint echipa din Galați, pentru că este campioana ultimelor trei ediții de campionat. Este o echipă solidă, puternică, cu jucători de mare valoare. Asta nu înseamnă că noi vom depune armele și nu vom face tot posibilul să câștigăm. Nu pornim din postura de favoriți, dar atâta timp cât avem o șansă, jucătorii sunt dispuși să lupte până la capăt. Mă aștept la un meci crâncen, disputat”, a declarat Dănuț Pascu,

La rândul său, căpitanul alb-albaștrilor a spus: „Cu seriozitate și multă agresivitate fizică, dar și mentală, vom încerca să smulgem un rezultat bun pentru noi. Ne dorim victoria. Nu vreau să ascund acest lucru, dar cu siguranță va fi foarte greu.”

Partida cu Arcada Galați contează pentru etapa cu numărul 8 din cadrul campionatului național Divizia A 1 și este programată sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă si se va juca cu spectatori .

Biletele la meci pot fi achiziționate de la casele de bilete de la Sala Polivalenta Craiova.

Potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spații închise, cât și deschise.

Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

• sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00 – 21:00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here