Volei : Lucian Zlotea a vorbit despre meciul contra campioanei CSM Târgoviște

0
165

Voleibalistele clubului nostru primsc vizita campioanei CSM Târgoviște, sâmbătă, de la ora 16:30, în Sala Polivalentă.

Lucian Zlotea, antrenorul formației nostre, a prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă. Tânărul tehnician al alb-albastrelor a mărturisit că echipa sa nu se va preda din start și va lupta de la egal la egal cu adversarele. Acesta face apel la publicul craiovean să vină și să susțină voleibalistele.

„Urmează un meci foarte greu, jucăm contra campioanei en-titre. Nu suntem favoriţi, asta e clar. Plecăm, poate, cu şansa a treia, dar asta nu înseamnă că intrăm deja pierzători pe parchet. În astfel de meciuri putem pune în practică cu exactitate ceea ce exersăm la antrenamente, pentru că nu avem presiune. Ne putem desfăşura aşa cum ne dorim. Dacă totul decurge bine şi avem şi noroc, putem obţine un punct. Din astfel de meciuri avem doar de câştigat“, a declarat Lucian Zlotea.

„Când am început acest campionat, spectatorii au fost alături de noi câteva jocuri. Ne-am dorit, în momentul în care ne-am mutat în Sala Polivalentă, să-i oferim publicului craiovean încă o echipă pe care să o iubească şi să o susţină. Din păcate, după cum am şi spus, nu am prins prea multe jocuri oficiale alături de ei. Cu siguranţă ne-ar fi ajutat meciurile precedente, dar, cu vremurile acestea, nu avem ce face. Acum, pentru că este permis din nou, îi aşteptăm pe toţi la sală, pentru că ne dorim să jucăm şi pentru ei”, a completat Zlotea.

La conferința de astăzi a participat și Alina_Theodora Stan. Coordonatorul Craiovei speră într-un joc bun cu Târgovişte.

„Depinde de noi şi de ceea ce vom arăta pe parchet. Moralul nu este unul foarte ridicat, mai ales că venim după eşecul de la Lugoj. Ne ridicăm, uşor-uşor, de la meci la meci şi sperăm să facem un meci bun cu Târgovişte. Suporterii au un rol foarte important la fiecare meci şi noi pentru asta jucăm, să-i facem fericiţi şi să-i mulţumim“.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here