Volei : SCM CRAIOVA A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI LA VOLEI MASCULIN PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIE!

0
206

SCM Craiova a cucerit în premieră Cupa României la volei masculin, duminică seara, după ce a învins-o pe CSM Arcada Galaţi.
După ce au cucerit titlul naţional în 2016, Danut Pascu şi Laurenţiu Lică reuşesc să aducă în Bănie şi Cupa României.

Elevii lui Danut Pascu făcut un Final Four extraordinar, la Braşov, reuşind să câştige trofeul pentru prima dată în istoria clubului din Bănie. Deşi pornea cu şansa a patra, SCM Craiova a trecut în semifinale de câştigătoarea sezonului regulat al Diviziei A1, Steaua Bucureşti, scor 3-2, iar în finală a dispus de campioana en-titre, Arcada Galaţi, scor 3-1, pe seturi: 17-25, 25-23, 25-18, 28-26, după două ore de joc.

Elevii lui Danut Pascu au fost condusi cu 1-0 la seturi dar au revenit fantastic, iar în setul patru au salvat două mingi de 2-2 pentru a se impune înainte de decisiv.

Au jucat pentru SCM Craiova în Final Four-ul de la Braşov: Lică, Lupu, Călin, Vinicius, Viiber, Pereira, Kovacevic, Hukicevic, Pantic, Teleleu şi Diaconescu – libero.

„Clubul nu avea în vistierie acest trofeu, ne bucurăm cât putem de mult de această victorie. Nu se aştepta multă lume să ne impunem” a spus antrenorul Danut Pascu.

„Fantastic, am visat, dar nu am crezut, este ultimul meu an în activitate şi să-mi închei cariera cu un trofeu este extraordinar. Băieţii au fost excepţionali, le mulţumesc. N-aş fi putut fără familia mea, care mi-a zis să mai joc încă un an” a declarat căpitanul Laurenţiu Lică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here