Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.
ANM anunță vreme mai caldă decât în mod normal pentru următoarea lună. În Săptămâna Patimilor va ploua în regiunile sudice și sud-estice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 aprilie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 aprilie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *