Vuvuzela PSD primeste inca o palma ! „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

0
103

România 9, emisiunea realizată de Ionuț Cristache, va fi începând cu 21 iunie difuzată de la ora 17:00. Motivul acestei schimbări este noua grila de vara a postului public aprobată zilele trecute de Comitetul Director al TVR. Ionuț Cristache va fi pe post timp de o oră  în intervalul orar 17.00 – 18.00, de luni până joi. În locul emisiunii România 9, postul public TVR1 va difuza emisiunea Tema zilei, un talk-show care în prezent este parte din Telejurnal.

Televiziunea Publică a răspuns la întrebările adresate de Paginademedia.ro în legătură cu mutarea emisiunii lui Ionuţ Cristache pe un alt tronson orar.

„Politica de programe este atributul factorilor de decizie ai canalului TVR 1, dar şi ai întregii corporaţii. În acest sens, hotărârea a fost luată şi asumată de Comitetul Director al SRTv. Asemenea decizii sunt complexe şi ţin de analiza şi evaluarea unui întreg ansamblu de factori şi circumstanţe”, spun cei de la TVR, pentru Paginademedia.ro.

„Formatul programului România9 este unul de tip talk show. Acest gen de program nu este conceput doar pentru un anumit segment orar”, continuă reprezentaţii TVR.

De asemenea, ei susţin că decizia de a muta emisiunea aparţine Comitetului Director şi nu Ramonei Săseanu, şeful interimar al TVR. Un răspuns care vine după ce Ionuţ Cristache a povestit că a fost sunat de directorul interimar al TVR 1, Eduard Darvariu, care i-a comunicat că „aşa a vrut doamna (Săseanu)”.

Intregul interviu este disponibil pe paginademedia.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here