WIZZ AIR A ALOCAT A 2-A AERONAVĂ BAZEI DIN CRAIOVA ȘI REIA ZBORURILE CATRE Barcelona (Spania), Paris Beauvais (France) SI Bruxelles Charleroi (Belgia)

0
233

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa (Sustainalytics Rating ), anunță extinderea operațiunilor sale în sud-estul României, alocând a 2-a aeronavă bazei sale din Craiova. Noua aeronavă Airbus A320ceo s-a alăturat flotei în aprilie 2022, permițând operarea mai multor zboruri din România. Astfel, compania aeriană a anunțat reluarea zborurilor pe trei rute de la Craiova către Barcelona (Spania), Paris Beauvais (France) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Împreună cu aceste rute redeschise, Wizz Air operează acum 10 rute din Craiova. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 99 RON.

Începând cu 11 aprilie, pasagerii români pot călători din nou de la Craiova către Barcelona, în zilele de luni și vineri. Barcelona este una dintre cele mai mari metropole situate pe coasta Mării Mediterane, fiind una dintre cele mai atractive destinații pentru vacanțe și pentru pasionații de istorie sau sport din Europa. În plus, încă două zboruri vor decola de la Craiova către Paris Beauvais și Bruxelles Charleroi, în fiecare miercuri și duminică, ambele începând cu 13 aprilie. Parisul este de departe cel mai mare oraș din Franța și, fără îndoială, unul dintre cele mai bine-cunoscute orașe din lume, fiind al doilea cel mai vizitat și oferind vacanțe sau city break-uri din care nu lipsesc cultura, istoria și gastronomia. Cel mai mare oraș din Belgia, Bruxelles este un important punct cultural pe harta Europei de Vest, fiind totodată centrul administrativ al Uniunii Europene.

 

Odată cu cea de-a 2-a aeronavă alocată bazei de la Craiova și cele trei rute redeschise, Wizz Air își dovedește angajamentul de a-și extinde operațiunile în întreaga sa rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie. Cu rute prin care pasagerii pot zbura în toată Europa, românii vor putea călători cu serviciile Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații de vară din Europa și multe altele.

 

Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Lucrăm în permanență pentru a extinde rețeaua de rute din România, oferind astfel mai multe ocazii de călătorie în Europa și nu numai. Pe măsură ce ne întoarcem și chiar devansăm capacitatea pre-pandemie, suntem încântați să redeschidem rute pentru pasagerii noștri. Prin cele trei rute pe care am reluat zborurile datorită celei de-a 2-a aeronave alocate bazei noastre din Craiova, rămânem fideli promisiunii de a oferi românilor o experiență de călătorie sigură și plăcută. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre moderne care pleacă din Craiova către frumoasele orașe Barcelona, Paris și Bruxelles!”

 

RUTELE RELUATE DE WIZZ AIR DE LA CRAIOVA

 

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA
Craiova – Barcelona luni, vineri 11 aprilie 19.99EUR / 99 RON
Craiova – Paris Beauvais miercuri, duminică 13 aprilie 19.99EUR / 99 RON
Craiova – Bruxelles Charleroi miercuri, duminică 13 aprilie 19.99EUR / 99 RON

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here