Wizz Air redeschide bazele de la Craiova, Sibiu, Timisoara

0
8

Wizz Air si-a redeschis bazele de la Sibiu si Timisoara si a anuntat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie. Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute catre unele dintre cele mai populare tari precum: Germania, Austria si Elvetia.

De asemenea, zborurile catre aceste tari au fost reluate si de la celelalte baze si aeroporturi de unde Wizz Air opereaza in Romania.

Pentru a ajuta pasagerii si echipajul sa calatoreasca in siguranta si fara griji, Wizz Air a implementat masuri de igiena suplimentare pentru a sprijini distantarea fizica in timpul imbarcarii si curatenia sporita la bord.

Ca parte a masurilor de protectie a sanatatii clientilor si a echipajului, pasagerii ar trebui sa faca check-in si orice achizitii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interactiunea neesentiala la aeroport.

In incercarea de a limita raspandirea posibilelor infectii, pasagerii sunt rugati sa respecte noile reguli de distantare fizica atat in ​​timpul imbarcarii, cat si al debarcarii.

Citeste si ...  Romanul declarat cel mai varstnic barbat din lume s-a stins din viata la 111 ani

TOATE RUTELE WIZZ AIR OPERATE ÎN PREZENT DIN ROMÂNIA

OrașDestinații
BucureștiBasel-Mulhouse-Freiburg, Lisabona, Oslo Torp, Geneva, Billund, Malmo, Dortmund, Nurnberg, Stockholm Skavsta, Tel-Aviv
Cluj-NapocaViena, Basel-Mulhouse-Freiburg, Dortmund, Berlin Schonefeld, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg, Malmo, Billund
TimișoaraDortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn
IașiDortmund, Larnaca, Billund
SibiuDortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg
CraiovaKoln
SuceavaMemmingen
Târgu MureșMemmingen, Budapesta
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here