WizzAir reia zborurile din Craiova spre Barcelona, Paris Beauvais și Bruxelles Charleroi

0
168
72 / 100

Aeroportul Internațional Craiova împreună cu compania aeriană WizzAir anunță reluarea zborurilor de la Craiova spre Barcelona, Paris Beauvais-Tille și Bruxelles S. Charleroi.

In ziua de 29 august va fi operat primul zbor de la Craiova catre Bruxelles. Zborurile vor fi operate in zilele de luni si vineri.

O zi mai tarziu, in 30 august 2022 va reincepe ruta Craiova-Barcelona.
Spre aceasta destinatie, zborurile vor fi in zilele de marti si sambata.

La 31 august va debuta si ruta Craiova- Paris Beauvais-Tille, zborurile fiind operate in zilele de miercuri si duminica.
Biletele pentru toate aceste noi rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, incepand de la 69 lei.

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către cinci noi destinații în 2022. Aceste cinci noi rute anunțate pentru anul viitor demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a le oferi românilor destinații convenabile la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim pasagerilor români din Cluj-Napoca și Craiova o experiență memorabilă de călătorie către frumoasele orașe Valletta, Nisa, Barcelona, Paris și Bruxelles, la bordul aeronavelor noastre moderne.”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la WizzAir.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here